Eenvoudig in balans met bachbloesems

 Ik ben Jacqueline van Leeuwen en getrouwd met Léon. Achter de schermen werk ik mee in ons hoveniersbedrijf . Sinds een jaar ben ik me gaan specialiseren in Bachbloesems en heb hier inmiddels 2 certificaten voor behaald.  

Ik heb ervaren dat Bachbloesems effectief zijn om weer in balans te komen, bij mezelf en bij anderen mensen/kinderen. Ook (huis)dieren kunnen er veel baat bij hebben, mits juist toegepast.

 bach1bach1bach1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op kleine schaal geef ik voorlichting en in een persoonlijk gesprek kan u ik samen met u een behandelflesje maken.U kunt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0182-502692 voor meer informatie.

 

Hieronder uitleg over de bachbloesems van de orginele site.

Bach is te koop bij o.a. Drogisterij J.Flach Drogist te Haastrecht

 

"Uzelf zijn" betekent ontspannen zijn, tevreden en op een natuurlijke manier. Wanneer we goed in ons vel zitten, zijn we op ons best. We kunnen alles aan wat we in ons leven tegenkomen. Maar soms...... ja, soms zijn we niet helemaal onszelf. We voelen ons uit balans, alsof iets niet in orde is. En soms hebben we een beetje hulp nodig om weer op het juiste spoor te komen.

In de jaren ‘30 vond de gerenommeerde Engelse homeopaat en bacterioloog Dr. Edward Bach een manier om ons te helpen – een complete lijn van 38 bloesems die ons kunnen helpen de positieve kanten van onszelf te laten zien. De Original Bach Flowers kunnen ons helpen om emotioneel gezond te blijven leven. Wat we ook tegenkomen – angstig zijn, moedeloos gevoel, onzeker gevoel – de Bach bloesems helpen je deze emoties te overwinnen. 

De Original Bach Flowers kunt u gebruiken om dagelijkse negatieve gevoelens te overwinnen. U kunt ze gebruiken wanneer u uit balans bent of zich niet lekker voelt, want in het algemeen wordt ervaren dat het voor het fysiek welzijn ook van belang is om emotioneel in balans te zijn. U kunt ze gebruiken om verder te gaan in uw leven en om uw verborgen krachten en mogelijkheden te vinden. Kortom, u kunt ze gebruiken om ‘uzelf te zijn'.

 

 

Boekje ter voorbereiding en meer informatie: download hier

meer informatie over bach:

http://helingdoorbachbloesems.nl/

http://plantaardigheden.nl/bloesemremedies/achtergronden.htm

http://www.bachrescue.nl/