Onze vrijblijvende offerte is ook echt vrijblijvend. In elke offerte geven wij u een exacte prijs wat het werk gaat kosten, incl btw . Zo zijn er geen verrassingen achteraf. De offerte kan op uw verzoek aangepast worden, bijvoorbeeld omdat u toch andere stenen wilt, of toch liever wel tuinverlichting. Wij gaan voor u aan het werk als u een opdrachtbevestiging tekent. Pas dan zijn de afspraken definitief.

 

Het is voor ons ook mogelijk om op regiebasis voor u te werken. In dat geval betaalt u het aantal uren en materiaal/materieel dat gebruikt is. U heeft zelf de regie over de werkzaamheden en krijgt daarom geen vaste prijs vooraf. U bepaalt namelijk zelf wat er moet gebeuren! Soms gebeurt het dat tijdens de uitvoer er door de opdrachtgever om meerwerk gevraagd wordt. Vanzelfsprekend hangt het af van onze plannen (capaciteit) en u betaalt een meerprijs. De offerte is duidelijk wat betreft de werkzaamheden, bijkomende werkzaamheden moet u extra betalen. Voor meerwerk wordt ook een ondertekende opdracht gevraagd.

 

Wij werken altijd volgens de algemene consumentenvoorwaarden, die op uw verzoek kunnen worden toegezonden. Maar u kunt hem ook hier inzien of downloaden.