Tuinverzorging de Molen wordt De Molen hoveniers BV

 

In 1988 is de naam Tuinverzorging de Molen ontstaan vanuit een eenmanszaak. Léon werkte alleen en had soms een zzp-er of een stagiaire mee. Opbouwend in kennis, ervaring en vakmanschap is nu, 31 jaar later, het bedrijf uitgegroeid met 5 werknemers.

Vanaf 1 mei 2019 gaan we verder onder de naam De Molen Hoveniers BV. Met deze naam willen we nog beter aangeven wat wij aan te bieden hebben.

Niet alleen aanleg, onderhoud en ontwerpen van particuliere tuinen, ook bedrijfsterreinen en diverse maatwerkproducten zoals o.a. overkappingen, beschoeiingen, drainage of beregening.  Kortom De Molen hoveniers sluit meer aan bij het totaal pakket wat wij u kunnen bieden.

Bij de nieuwe naam past een nieuw logo, wat u voortaan op onze auto’s en andere correspondentie zal zien.

Wat niet zal veranderen is de kwaliteit en service die u van ons gewend bent. De klantentevredenheid heeft altijd bovenaan gestaan en dat zal zo blijven. We werken met heldere voorwaarden en leveren al onze diensten op  offertebasis, regiebasis of als abonnement.  Ook het gratis tuinadvies op zaterdag zal blijven.( 11.00uur-13.00uur)

De website gaat verder onder de naam www.demolenhoveniers.nl net als het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit jaar zal de oude site en mailadres nog bestaan waarna we gedurende dit jaar geheel over zullen gaan  in naam en logo. Op de site kunt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

 

Graag tot ziens.

Léon en Jacqueline van Leeuwen

John, Yvo, Sacha, Ruben en  Haico